Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Amb la recerca, fem ciutat!


L’acte Amb la recerca, fem ciutat! inclòs en les activitats de la Nit europea de la recerca, tindrà lloc el dia 28 de setembre de 2023 a Manresa.

Es tracta d’un esdeveniment públic que té per objectiu apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes a la ciutadania.

L’acte central, conduit per la presentadora bagenca Nia Escolà Rodil, es farà el dijous 28 de setembre a les 19 h, al pati de l’escorxador (plaça Bages). Com a novetat respecte a l’edició anterior, l’acte comptarà amb una taula rodona que porta per nom “El camí de la recerca”. A continuació, es faran quatre micro-xerrades: exemple d’experimentació, exemple de recerca bàsica, de recerca aplicada i de transferència a l’empresa, impartides per investigadors i investigadores de les institucions de la ciutat.


Organitza: Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, Campus Manresa de la UVic-UCC, Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut i ICS de la Catalunya Central. 

Amb la col·laboració d'ACCIÓ.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web