Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Amb la recerca, fem ciutat!


L’acte Amb la recerca, fem ciutat! inclòs en les activitats de la Nit europea de la recerca, tindrà lloc el dia 28 de setembre de 2022 a Manresa.

Es tracta d’un esdeveniment públic que té per objectiu apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes a la ciutadania.

L’acte central, conduit per la presentadora bagenca Nia Escolà Rodil, es farà el dimecres 28 de setembre a les 19 h, al pati de l’escorxador (plaça Bages), i contindrà sis micro-xerrades sobre recerca en l’àmbit de la salut, impartides per investigadors i investigadores de les institucions de la ciutat.

Les sis xerrades seran les següents: “La salut dels joves”, “Recerca aplicada i Innovació en desinfecció davant l’emergència sanitària de la Covid-19”“Impacte de la natació a nivell cardiovascular”“Ajudant a transitar en el laberint de la demència: Programa el cuidador expert”“(In)visibilitat de la covid persistent: automaneig i gestió en atenció primària”, i “Medicina i enginyeria. Present i futur d’una relació necessària”.


Abans, a les 17.30 h, es farà l'activitat "Laboratoris oberts", que permetrà conèixer diferents espais de les universitats de Manresa.


  • Punt de trobada UPC Manresa: Av. de les Bases de Manresa, 61, 73
  • Punt de trobada UManresa: Edifici CU+ (Av. Universitària, 8, 08242 Manresa)

També a les 17.30 h, tindrà lloc la proposta per a empreses, professionals i investigadors "Cafè amb la recerca. La investigació per la salut a mida", a la Biblioteca del Campus.


Inscripcions

Organitza: Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, Campus Manresa de la UVic-UCC, Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut i ICS de la Catalunya Central. Les inscripcions ja estan obertes.

Amb la col·laboració d'ACCIÓ.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web