Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Portes ObertesEl Campus Universitari de Manresa celebrarem les portes obertes d’enguany en format virtual


Les universitats de Manresa obriran les portes en format virtual aquest dissabte 16 de maig. Amb aquesta acció, se substituirà la jornada presencial, que estava prevista pel passat 25 d’abril i que es va haver de suspendre per la situació excepcional provocada per la covid-19.

La UPC començarà la jornada a les 10 hores amb una presentació de l'escola i, a continuació, es faran sessions de videoconferència específiques per a cada grau i màster del centre. Aquestes sessions informatives virtuals permetran al futur estudiant conèixer els estudis i resoldre dubtes sobre graus o màsters i les seves sortides professionals, així com conèixer les instal·lacions del centre i rebre informació complementària sobre la vida universitària, la mobilitat internacional o les pràctiques a empreses, entre altres. Les persones que hi vulguin participar hauran de fer una inscripció prèvia a: https://promocio.epsem.upc.edu/portes-obertes . Des de la UPC es posaran en contacte amb les persones apuntades per donar la informació necessària per poder accedir a les trobades virtuals.

La FUB-UManresa iniciarà les portes obertes a les 9 hores, a través de l’enllaç: http://portes-obertes.umanresa.cat/ . En aquesta mateixa pàgina web ja s’hi pot trobar informació exhaustiva dels diferents estudis, així com informadors atenent a través del xat. El dia de les portes obertes, a més, també hi haurà sessions informatives online que inclouran una explicació detallada de les característiques de cada estudi per part del professorat (contingut, metodologia, sistema d’avaluació, pràctiques, requisits d’accés, beques, etc.) i també la possibilitat de parlar amb estudiants que, actualment, estan cursant el grau. Per accedir a les sessions informatives només caldrà connectar-se a la web i clicar sobre l’enllaç que els durà a l’aula corresponent. És recomanable inscriure-s’hi amb antelació, des de la mateixa plataforma.

Per la seva banda, la seu de la UOC de Manresa està al servei de tothom qui vulgui assessorament sobre la oferta formativa de la UOC a través del correu uocmanresa@uoc.edu

Durant les portes obertes virtuals de les universitats, també es donarà informació dels equipaments que donen servei als alumnes: la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus (BCUM).

La jornada virtual està organitzada per les universitats de Manresa amb el suport de l’àrea d’Universitats de l’Ajuntament de Manresa.

maig 2020


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web