Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Portes Obertes


El Campus Universitari de Manresa celebra dissabte 6 d'abril la jornada de portes obertes

De les 10 del matí a les 2 del migdia, els futurs estudiants  i les seves famílies podran visitar les instal·lacions de la UMANRESA-FUB, la UPC Manresa, el centre de suport del Bages de la UOC, la Residència Universitària, la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa i la Clínica Universitària, així com conèixer de primera mà la seva oferta d’estudis i serveis.

 Per vuitè any consecutiu en el marc de la Fira de l’Estudiant, el Campus Universitari de Manresa organitza aquest dissabte 6 d’abril una jornada de portes obertes perquè els estudiants puguin visitar, de les 10  a les 14 h, les seves instal·lacions.

Durant el matí, els futurs universitaris podran estar en contacte directe amb la realitat del campus i conèixer els estudis i els serveis que les diferents universitats ofereixen a la vegada que reben orientació i assessorament personalitzat. L’objectiu és que aquests tinguin una percepció real de la formació universitària i de totes les opcions formatives i serveis complementaris que el Campus de Manresa posa al seu abast.

Aquest any, com a obsequi als visitants, es repartirà al final de la visita un dolç propi. Es tracta d’una piruleta de xocolata, apta per a celíacs i elaborada sense oli de palma, que té la forma del logotip del Campus i que s’ha fet exclusivament per a les jornades de portes obertes.

Membres de la comunitat universitària seran els guies acompanyants i resoldran dubtes dels futurs estudiants i les seves famílies en la seva visita a les universitats de Manresa. Visitaran les aules, sales, tallers, laboratoris... i tots els indrets on es desenvolupa l’acció i la vida universitària per conèixer l’entorn de primera mà.

A més de les dues universitats, la presa de contacte amb el Campus Universitari de Manresa es completarà amb la visita als equipaments que donen servei als alumnes: la Clínica Universitària (CU+), la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus (BCUM), lloc on acabarà la jornada de portes obertes i s’obsequiarà els assistents amb la piruleta del Campus.Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web