Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Paquets de benvinguda


L'Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Coneixement, entrega durant el mes de setembre a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), materials de benvinguda per a tots els estudiants dels primers cursos de les universitats UManresa - FUB i UPC Manresa, amb l'objectiu que coneguin la ciutat, el seu patrimoni i els diferents serveis de què poden gaudir. D'altra banda, també es busca reforçar el sentiment de comunitat i pertinença a la ciutat.

El paquet està format per una bossa i una ampolla amb el lema “Manresa Campus Universitari” que conté, en primer lloc, un díptic informatiu sobre els diferents serveis que ofereix l’Ajuntament de Manresa i altres institucions per facilitar l’arribada i l’establiment dels estudiants a la ciutat.

En aquest sentit, el díptic dona als estudiants informació sobre aspectes com mobilitat, turisme, cultura, ocupació, esport, comerç, habitatge i salut, entre d’altres. També informa sobre com inscriure’s com a resident a Manresa (en el cas que es vulgui viure a la ciutat per a un període superior als sis mesos) i sobre els cursos de català que poden trobar a la ciutat, en el cas dels estudiants que provinguin de fora de Catalunya.

D’altra banda, la bossa també conté un plànol de la ciutat i un díptic sobre què visitar a la ciutat, proporcionats per l’Oficina de Turisme de Manresa.

Els paquets de benvinguda es podran recollir en horari de 10.00 a 12.00h i de 16.00 a 18.00h, del 2 al 6 d’octubre, a la Biblioteca del Campus Universitari.


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web