Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Universitat Catalana d'Estiu a Manresa


Aquest 2021 ha tingut lloc la 3a edició de la Universitat Catalana d’Estiu a Manresa, que es va celebrar els dies 1, 2 i 3 de juliol a la sala d’actes de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa, amb la participació com a convidats de destacats experts,  acadèmics i advocats catalans. 

La Universitat Catalana d’Estiu és una iniciativa cultural sorgida l’any 1968 amb l’objectiu de posar en contacte els corrents intel·lectuals dels territoris de parla catalana. Cada mes d’agost ofereix a la localitat de Prada de Conflent cursos, tallers i conferències de temes ben diversos, amb un programa que combina les activitats docents amb altres actes més lúdics. 

La primera edició amb Manresa com a subseu, es va celebrar el 2018, coincidint amb els 50 anys de l’UCE, que se celebra cada any al municipi de Prada; amb el paper de Manresa com a Capital de la Cultura Catalana; amb els 90 anys de l’Institut Lluís de Peguera, i amb els 150 del naixement de Pompeu Fabra. 

Aquesta III edició d'UCE Manresa, ha reflexionat sobre els drets individuals i col·lectius i el paper garant dels organismes europeus i internacionals.


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web