Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fira de l'Estudiant


Enguany la Fira de l'Estudiant serà del 15 al 18 d'abril en format virtual a través de firaestudiant.cat

L’objectiu principal de la Fira de l’Estudiant és complementar la tasca d’orientació que es fa des dels centres educatius en l’àmbit acadèmic i professional. Així mateix, la Fira és oberta a totes aquelles persones que es volen reincorporar a l’àmbit formatiu o que  volen replantejar-se la trajectòria acadèmica o professional.

La Fira pretén assessorar i facilitar recursos perquè cada persona disposi de la informació més completa i de l’orientació més personalitzada per prendre una bona decisió.

A la Fira hi ha un equip de persones preparat que t’informarà i orientarà de forma virtual sobre l’oferta, àmplia i actualitzada, del sistema educatiu.

Hi trobaràs tota la informació sobre la formació professional, els batxillerats, els Programes de Qualificació Professional Inicial, els ensenyaments artístics, l’educació d’adults, la formació  distància a l’IOC, els ensenyaments d’idiomes, els estudis universitaris i molt més.

Trobareu tota la informació al web i a les xarxes socials de la Fira de l'estudiant:

Web: https://www.firaestudiant.cat/la-fira/

Facebook  https://www.facebook.com/firaestudiant-954476407987724/

Instagram https://www.instagram.com/firaestudiantmanresa/Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web