Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fira de l'Estudiant 2021


La Fira de l’Estudiant és un espai d’Orientació acadèmica, formativa, ocupacional que dona un pes específic a l’oferta educativa de les comarques del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès.

Enguany la Fira de l’Estudiant celebra la seva 29a edició, una edició que com l’anterior ve marcada per la pandèmia i les restriccions que aquesta ens imposa. Així doncs, un any més fem una Fira únicament virtual.

La Fira pretén assessorar i facilitar recursos perquè cada persona disposi de la informació més completa i de l’orientació més personalitzada per prendre una bona decisió.

A la Fira hi ha un equip de persones preparat que t’informarà i orientarà de forma virtual sobre l’oferta, àmplia i actualitzada, del sistema educatiu.

Hi trobaràs tota la informació sobre FP, batxillerats, programes de qualificació professiona inicial, ensenyaments artístics, l'educació d'adults, la formació a distància, els ensenyaments d'idiomes, els estudis universitaris i molt més. 

Des de les universitats del Campus Manresa es faran varies xerrades que podeu consultar al web de la fira a l'apartat d'activitats.

Trobareu tota la informació al web i a les xarxes socials de la Fira de l'estudiant:

Web: http://www.firaestudiant.cat/

Facebook  https://www.facebook.com/firaestudiant-954476407987724/

Instagram https://www.instagram.com/firaestudiantmanresa/
Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web