Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Setmana de la Ciència


Activitats dins de la Setmana de la Ciència

L’Ajuntament de Manresa, a través de la Regidoria de Coneixement, i conjuntament amb les entitats que formen part del Campus Universitari organitzen cada any activitats enmarcades en la Setmana de la Ciència. L’objectiu és apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves i a la ciutadania en general.

Aquest 2023 hem organitzat dues activitats gratuïtes. 

La primera activitat es farà aquest dissabte 11 de novembre a les 13.30 hores, en el marc del Festival dels Predicadors que se celebra a L’Anònima. Es tracta d’una xerrada i tast científic de cervesa, que anirà a càrrec del microbiòleg Joan Montasell. Es podran conèixer les biotransformacions que es produeixen amb la interacció del llevat de la cervesa i es podrà participar d’un tast per percebre de manera pràctica les especificacions teòriques que s’exposen a la xerrada. Les places són limitades i és recomanable inscriure’s abans. El mateix dia, qui ho vulgui es podrà apuntar in situ sempre que hi hagi places disponibles.

Pel que fa a la segona activitat, es tracta d’una visita teatralitzada que permetrà conèixer el nou TechLab de la UPC Manresa a través de dos eminents personatges de diferents èpoques: Albert Einstein i Ignasi de Loiola. L’activitat s’adreça a un públic familiar i anirà a càrrec de la companyia Cosinsart. Es durà a terme el dissabte 18 de novembre de 11.30 a 12.30 hores. Cal inscriure’s al correu electrònic techlab.manresa@upc.edu

A banda d’aquestes activitats, la UPC Manresa també ha organitzat altres accions en el marc de la Setmana de la Ciència. Es poden consultar en aquest enllaç.

Les activitats compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web