Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fira de l'Estudiant 2024


Les universitats del Campus Manresa orientaran alumnes i famílies a la 32a. Fira de l'Estudiant

UManresa-FUB i UPC Manresa estaran presents a la Fira de l'Estudiant 2024. Aquesta edició tindrà lloc al Museu de l'aigua i del tèxtil de Manresa.

La Fira de l'Estudiant és un espai d'orientació acadèmica, formativa i ocupacional que dona un pes específic a l'oferta educativa de les comarques del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès. Des de les universitats del Campus Manresa hi som presents per orientar en el procés de decisió del futur acadèmic dels estudiants que hi participen així com a les seves famílies.

La Fira de l'Estudiant l'organitzen el Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Lacetània, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Comarcal del Moianès, l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès.

Aquesta 32a edició tindrà lloc del 19 al 22 de març de 9.00 a 14.00h de dimarts a divendres i de 16.00 a 19.00h el dimecres i el divendres.

Es poden consultar totes les activitats de la fira a la web: www.firaestudiant.cat/


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web